Kolašinac obradovao Artetu

Dobra vijest za trenera Topnika

Kolašinac obradovao Artetu

Admin Čaušević

Mikel Arteta će sutra imati debi u FA kupu kao samostalni trener. 

Arsenal će u trećem kolu FA Kupa na Emiratima dočekati Leeds United i tražiti potvrdu sjajnog izdanja protiv Manchester Uniteda.

Topnici su sredinom sedmice s 2:0 pobijedili Crvene đavole, a jedan od najboljih pojedinaca na tom duelu bio je Sead Kolašinac.

Kolašinac je uradio dosta posla kod vodećeg gola Arsenela, ali ga je Arteta morao zamijeniti 20-ak minuta prije kraja utakmice.

Bh. reprezentativac je imao određenih fizičkih problema koje je u međuvremenu sanirao. Danas je odradio trening s ekipom i bit će u konkurenciji za okršaj s liderom Championshipa.

Ova vijest sigurno može obradovati i Artetu jer je Kolašinac jedini pravi bek u ekipi s obzirom da je Kieran Tierney od ranije povrijeđen.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi