Kolašinac: Odvratno je igrati protiv mene

Zanimljiva izjava fudbalera Schalkea

Kolašinac: Odvratno je igrati protiv mene

Lijevi bek Schalkea Sead Kolašinac važi za jednog od najjačih fudbalera u Evropi.

Zbog svoje korpulentne građe Kolašinac je fudbaler protiv kojeg je veoma teško ući u duel, a mnogi protivnički igrači to i izbjegavaju.

S druge strane, ovi koji se usude izaći mu na megdan, veoma često budu osramoćeni. Kolašinac poručuje da u duele uvijek ulazi punom snagom.

"Ne znam da li me se boje protivnički fudbaleri. Iskreno, nije me ni briga. Uvijek ulazim čvrsto u duele, nekad se druga strana povuče, ako to znači da sam dobio duel, onda super", rekao je Kolašinac i nastavio:

"Mogu zamisliti koliko je to odvratno igrati protiv mene! Ali, ne samo protiv mene nego protiv cijele naše odbrane. I Nastasić uvijek je na pravom mjestu, čeka i traži kontakt s napadačem. Nema gorega za napadača. Zato ponekad nije loše biti defanzivac".

Kolašinac je ove sezone odigrao osam mečeva u Bundesligi te je postigao jedan gol i upisao četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti