Dok je Sead Kolašinac igrao za Marseille, u njegovoj kući se odvijala velika drama

Poznato šta se desilo

Dok je Sead Kolašinac igrao za Marseille, u njegovoj kući se odvijala velika drama

E. Oštraković

Prije tri dana ekipa Marseillea igrala je utakmicu francuskog kupa na domaćem terenu protiv Rennesa, te su uspjeli ostvariti minimalnu pobjedu od 1:0.

Strijelac gola kojim je ekipa Marseillea izborila prolaz u narednu fazu takmičenja bio je Guendouzi u 59. minuti utakmice.

Od prve minute za ekipu Marseillea igrao je i reprezentativc Bosne i Hercegovine, Sead Kolašinac, te je svojoj ekipi pomogao da izbori prolaz dalje.

Dok je Kolašinac igrao na ovoj utakmici, prava drama odvijala se u njegovoj kući. Naime lopovi su upali u njegovu kuću u namjeri da je opljačkaju.

Njegova supruga i kćerka bile su prisutne u kući tijekom pljačke, ali nisu povrijeđene, te je barem što se toga tiče sve dobro završilo.

Oglasi

"Lopovi su upali u kuću Seada Kolašinca u toku utakmice između Marseillea i Rennesa. Njegova supruga i kćerka bile su prisutne u kući. Nemaju fizičkih povreda, ali su doživjele veliku traumu", objavili su francuski mediji.

Nakon što je sve saznao, Sead je odma tražio da se pronaše solucija koja će garantovati sigurnost njegovoj porodici.

Policija još uvije pokuašava da pronađe počionice ovog djela, ali zaista jako teško da će uspjeti u tome obzirom da su prošla tri dana od svega.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naravno obzirom da se radi o nogometašu Marseillea jasno je da će čelnici ovoga kluba uraditi sve kako bi pomogli policiji da pronađe počionice, te da Kolašinac i njegova porodica ponovo osjete sigurnost.

Ostaje da vidimo šta će se dešavati u narednim danima, te kakve vijesti će doći iz Francuske.

Promo

Top Komentari

Baaraba
Jadna vam majka kad vas se Sejo docepa
5 0
user1639597140
Naći će njih Sejo sam
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi