Kolašinac: Rekli su mi da će me Ozil dobro dočekati

Obojica igrala za Schalke

Kolašinac: Rekli su mi da će me Ozil dobro dočekati

Sead Kolašinac je u novinarima u Engleskoj otkrio kako u Arsenalu očekuje toplu dobrodošlicu od Mesuta Ozila. 

Reprezentativac BiH je u proteklim mjesecima bio na meti mnogih timova, a na kraju je izabrao Arsenal kojem se obavezao na petogodišnju vjernost. U novom klubu Kolašinca će dočekati Mesut Ozil, koji je u prošlosti kao i on igrao za Schalke.

"On je također počeo u Schalkeovoj akademiji, otišao je zatim u Werder i Real, a onda i u Arsenal. Svi smo pratili njegovu karijeru, pogotovo momci koji dolaze iz Gelsenkirchena, gdje je rođen", ispričao je Kolašinac, dodavši:

"Razgovarao sam i sa našim bivšim trenerom Norbertom Elgertom. On je i danas ima bliske veze s Ozilom. Rekao mi je da će me Ozil dobro dočekati u Arsenalu. Veselim se saradnji sa novim saigračima." 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, zbog suspenzije Kolašinac neće igrati za BiH u današnjoj utakmici protiv Grčke, ali bodrit će naš tim sa tribina Bilinog Polja. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi