Kolašinac se nije mogao sjetiti da je BiH bila na Svjetskom prvenstvu u Brazilu

Gostova u kvizu

Kolašinac se nije mogao sjetiti da je BiH bila na Svjetskom prvenstvu u Brazilu

E. Škorić

Sead Kolašinac je gostovao u kvizu "What do you know", no zakazao je prilikom nabrajanja timova koji su igrali na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Igrači Arsenala Kolašinac i Stephen Lichsteiner gostovali su u kvizu, a jedno od pitanja je bilo da nabroje selekcije koje su se takmičile na Mundijalu 2014. godine.

Iako je i bh. reprezentacija nastupala tamo, a čiji član je bio i sam bek Arsenala, Kolašinac je u nabrajanju timova izostavio Zmajeve.

Neki Arsenalovi navijači su ismijavali Kolašinca zbog toga, a neki vjeruju da se samo nije želio sjećati jer je postigao jedan od najbržih autogolova u našem historijskom, prvom meču na Mundijalu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

eye of the tiger
Tupaan bi se trebao zvati.
2 0
RodjeniRA
Zamislite faca zaboravio da je bio na svijetskom prvenstvu ...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti