Kolega iz ekipe pokvario planove Emiru Spahiću
Foto: EPA

HSV će pustiti Spahića ili Djouroua

Kolega iz ekipe pokvario planove Emiru Spahiću

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Spahić izrazio je želju za odlaskom iz redova njemačkog HSV-a.

Ugovor 36-godišnjem defanzivcu s njemačkim velikanom ističe na kraju ove sezone, ali on ima namjeru da već ove zime napusti klub.

Međutim, istu želju ima i švicarski reprezentativac Johan Djourou, pa će to predstavljati veliki problem Spahiću.

Rukovodstvo kluba ne želi pustiti obojicu ove zime. Donijeli su odluku da samo jedan može napustiti HSV, a na kraju će to biti igrač koji prvi pronađe novi tim.

Nije poznato gdje bi bh. reprezentativac mogao nastaviti karijeru, no izvjesno je da u HSV-u ne računaju ozbiljno na njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ove sezone je u Bundesligi 36-godišnji Spahić odigrao ukupno 11 utakmica.

Bh. fudbaler je član ovog tima postao u ljeto 2015. godine, a u bogatoj karijeri je igrao još za Bayer, Sevillu, Montpellier, Anži, Lokomotiv, Torpedo i Shinik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi