Kolega napustio Široki Brijeg

Sporazumni raskid saradnje

Kolega napustio Široki Brijeg

E. Čaušević

NK Široki Brijeg potvrdio je danas da Toni Kolega više nije član ovog kluba.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je na Pecaru stigao pred početak ove sezone iz Rudeša, ali se u Širokom nije dugo zadržao.

Široki Brijeg je na zvaničnoj stranici potvrdio da je Kolega napustio ovaj klub, te da je s njim postignut sporazumni raskid saradnje.

"Zadovoljstvo je bilo makar na kratko biti dio Širokog Brijega. Nažalost, stvari se nisu odvile kako smo svi očekivali, ali tako je to u sportu. Zahvaljujem se svima u klubu, a najviše suigračima! Svima želim uspješnu sezonu i što bolji rezultat na kraju", rekao je Kolega.

On je u prvom dijelu sezone odigrao svega šest mečeva u Premijer ligi, te je upisao 129 minuta čime očito nije bio zadovoljan, te je postignut dogovor da je najbolje da se rastanu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Toni Kolega
Toni Kolega NK Široki Brijeg NK Široki Brijeg Pozicija: MF

Statistika

6 nastupa
1 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Kolega je ponikao u Zadru, a prije dolaska u Široki igrao je još za Lokomotivu, Sesvete, Kustosiju, Osijek i Rudeš.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi