Kolektivno ludilo: Hrvatski rukometaši u transu nakon uspjeha nogometaša

Društvene mreže gore

Kolektivno ludilo: Hrvatski rukometaši u transu nakon uspjeha nogometaša

Rukometna reprezentacija Hrvatske najčešće je bila ta koja je donosila radost u domove Hrvata.

Premda u posljednjih nekoliko godina nije bila toliko uspješna kao generacija s Balićem, Metličićem i ostalima, Kauboji su bili ti koji su zajedno sa vaterpolistima pronosili slavu hrvatskog sporta i činili ponosnim njihove žitelje.

Sada su rukometaši s oduševljenjem diočekali podvig nogometaša u Rusiji, a mnogi od njih to su podijelili na društvenim mrežama.

Tako je nekadašnji selektor a danas trener Tatran Prešova Slavko Goluža došao na trening svoje ekipe u dresu Luke Modrića.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Antonio Pribanić, rukometaš Politehnike iz Temišvara posmatrao je utakmicu s Engleskom uživo sa tribine iza gola, baš kao i njegov mnogo poznatiji kolega sa krila Manuel Štrlek.

Oduševljeni su bili i Nenad Kljajić, golman Filip Ivić...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije