Koliko je samo obećavao, a u 30. godini se okreće rock bandu

Osvaldo napušta nogomet

Koliko je samo obećavao, a u 30. godini se okreće rock bandu

E. Škorić

Argentinski napadač Dani Osvaldo je jedan od najkontroverznijih nogometaša posljednjih godina.

Osvaldo je nešto poput Balotellija - talent koji je nestao zahvaljujući neprofesionalnom odnosu prema sportu kojim se bavi.

Ipak, svejedno je u karijeri promijenio 11 klubova, igrao je i za reprezentaciju Italije, bio član Rome, Fiorentine, Espanyola, Juventusa, Intera, Porta...

Na kraju se skrasio u Boci, no nije se tu naigrao, pa se odlučio sada posvetiti drugačijem životu. S 30 godina, ostavlja nogomet i okreće se muzičkoj karijeri, a ima i svoj rock band.

Podsjetimo da je u prošlosti šamarao Lamelu jer ga je 'nervirao što glumi Maradonu', u Boci je palio cigarete, imao skandal sa prostitutkama, u Southamptonu se tukao sa Joseom Fonteom, a Tottiju je uzeo loptu iz ruku i pucao penal, pa promašio. Imao je također jako loše odnose s navijačima gdje god bi igrao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi