Koliko kladionice vjeruju Sarajevu pred put u Cardiff?

Poznate kvote

Koliko kladionice vjeruju Sarajevu pred put u Cardiff?

Edmir Škorić

Aktuelni bh. prvak FK Sarajevo u srijedu će u Cardiffu igrati meč prvog pretkola Lige prvaka protiv velškog prvaka Connah's Quaya.

Sarajevo ovog vikenda ne igra svoj meč protiv Olimpika upravo iz razloga kako b i bilo što spremnije i odmornije za put u Cardiff, gdje će naš predstavnik pokušati da u jednoj utakmici i bez publike ostvari plasman u drugo pretkolo.

Bordo tim je, sudeći prema kladionicama, blagi favorit. Tako je Wwin.com odredio kvotu 2.35 na pobjedu tima sa Koševa, što znači da je u određenoj prednosti u odnosu na domaćina.

Svi se naravno nadamo da će Sarajevo na kraju doći do pobjede i preskočiti prvu prepreku, ali svjesni su u taboru Bordo momčadi da neće biti nimalo lako i da su Velšani kao i većina otočkih ekipa fizički izuzetno zahtjevni te će biti neophodno dati maksimum da se na kraju ostvari željeni rezultat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč se igra naredne srijede s početkom u 20 sati, no već danas možete da ostavite svoju okladu. Sve možete pronaći OVDJE.

Igrat će se još nekoliko izuzetno zanimljivih utakmica, a dosta uzbuđenja očekuje se u duelu Ferencvaroš - Djugarden, dok u Podgorici Budućnost dočekuje Ludogorec. I na taj duel možete da se kladite.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Quartararo20
Dobra kvota uzima ovo Sarajevo u drugoj brzini.
5 0
magistar
Ubice ih Sarajevo. 2:1. Dosta
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti