"Kolinda je simpatična, volim je, ali ne možeš se grliti baš sa svima..."

Jeličić ponovo o predsjednici Hrvatske

"Kolinda je simpatična, volim je, ali ne možeš se grliti baš sa svima..."

U posljednjoj HRT-ovoj emisiji posvećenoj Svjetskom prvenstvu koja upravo traje, stručni komentator Joško Jeličić je još jednom prokomentarisao predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović.

Prema njegovom mišljenju, ponašanje hrvatske predsjednice nakon finalne utakmice u Moskvi prevazišlo je sve mjere, iako nema ništa protiv nje.

"Naša je predsjednica izuzetno simpatična žena, volim je. Što kaže Antun Samovojska, imamo i lijepu predsjednicu. Međutim, ne možeš se grliti baš sa svima. Ne možeš se grliti s Nestorom Pitanom (glavni sudac utakmice). Moraš imati neku mjeru", rekao je Jeličić, te dodao:

"Razumijem grljenje naših igrača, ali ne i Francuza, suca, domara... Naravno, ponosan sam na našu predsjednicu, ali ne ide to tako".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ne komentarišem političare da bih poentirao na njima. Oni se ni u bilo kojem smislu ne mogu nositi sa mnom. Znam ko sam i što sam. Nisam populist, ali vidim u kojem se smjeru kreće naša država. Ako smo svjetsko čudo, odnosno među dvije najsnažnije svjetske nogometne nacije, a istovremeno najsiromašnija zemlja u Europskoj uniji zaslugom ljudi koji nas vode, zapitajmo se", dodao je stručni komentator.

Top Komentari

hercegbih
sto je ovaj odvratan..pokusava nesto bit simpatican
2 37
casimiro
Pijana ko letva bila!!
26 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi