Koljić: Bilo je ovo naše najbolje izdanje

Napadač Krupe

Koljić: Bilo je ovo naše najbolje izdanje

Elvir Koljić nastavlja da rešeta mreže protivnika. 

Napadač Krupe bio je dvostruki strijelac u jučerašnjoj pobjedi Banjalučana nad Olimpicom (2:0), pa nakon pet odigranih kola u Premijer ligi BiH na svom kontu ima čak sedam golova.

Krupa u narednom kolu gostuje Širokom Brijegu, a ovaj mladi fudbaler se nada nastavku golgeterske serije.

"Prezadovoljan sam zalaganjem cijele ekipe, ali i svojim učinkom u ovih pet utakmica. Zaista predivan osjećaj. Nadam se da se niz neće prekinuti još neko vrijeme. Što se tiče utakmice sa Olimpicom, mislim da smo mogli da zabilježimo i ubjedljiviju pobjedu jer smo bili dominantni tokom svih 90 minuta igre. Bilo je ovo naše najbolje izdanje u Premijer ligi", rekao je Koljić za naš portal. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svakako da nas je poremetila povreda Milanovića, koji je jedan od nosioca ove ekipe. Nadam se njegovom brzom povratku na teren, kao i našim dobrim izdanjima u nastavku takmičenja", dodao je fudbaler Krupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi