Koljić ima i svoje kritičare: On je prevara!
Kada se saberu golovi iz Krupe i Craiove, Koljić ih ove sezone ima već 18 na svom kontu, ali nekima očigledno ni to nije dovoljno...

Legendarni Rumun kritikovao bh. napadača

Koljić ima i svoje kritičare: On je prevara!

Craiova, čini se, posustaje, a nakon poraza od Dinama iz Bukurešta u prošlom kolu rumunskog šampionata za prvoplasiranom ekipom Cluja zaostaje osam, a za druplasiranom Steauom pet bodova.

Dinamo je na svom terenu sa 3:0 savladao Craiovu, za koju zbog povrede nije nastupio inače sjajni Elvir Koljić.

Koljić je postao instant senzacija od svog dolaska u rumunsku Ligu 1, ali očigledno ima i svoje kritičare. Jedan od njih je i legendarni rumunski fudbaler i trener Cornel Dinu.

Zanimljivo je, međutim, da je živa legenda Dinama iz Bukurešta kritikovala Koljića nakon utakmice u kojoj bh. napadač uopšte nije ni nastupio.

"Koljić je prevara. On gotovo i da ne učestvuje u igru osim ako ne dobije loptu od Mitrite ili Bancua... Ako ne gledate njegove golove, on je smiješan", između ostalog je poručio Dinu za Telekom Sport i dodao da Craiovu u drugogm dijelu prvenstva čekaju još teža vremena.

Top Komentari

ArminA
Pa sta to treba da radi napadac? Karim Benzema radi sve ,trci trudi se ali nema golova i svi ga pljuju znaci napadac treba da zabija golove i to je ono sto Koljic radi i to je ono sto se ocjenjuje...
52 3
mbape
Nemaš ti pojma
32 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi