Koljić podigao ljestvicu, utrku prepustio Ahmetoviću i Krpiću

Lista strijelaca Premijer lige

Koljić podigao ljestvicu, utrku prepustio Ahmetoviću i Krpiću

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Elvir Koljić je ponovo pogodio. Sjajni napadač donio je bod Krupi na Grbavici protiv Željezničara (1:1), te postigao svoj osim pogodak ove sezone. 

Koljiću je vjerovatno ovo bio posljednji meč u dresu Krupljana, s obzirom da bi u narednim danima mogao postati član belgijskog Waasland Bewerena.

Pogađali su u ovom kolu i njegovi prvi pratioci Mersudin Ahmetović (FK Sarajevo) i Sulejman Krpić (FK Željezničar).

Ovaj dvojac postigao je pet pogodaka, a jedan manje dodao je ove sezone sjajni ofanzivac Sarajeva Benjamin Tatar, koji se čak četiri puta upisao u listu strijelaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Po tri su dodali Dražen Bagarić (NK Široki Brijeg) i Amar Rahmanović (FK Sarajevo).

Dva pogotka postigli su Bilbija (HŠK Zrinjski), Bojo (FK Mladost), Dedić (NK Čelik), Filipović (HŠK Zrinjski), Hadžić (FK Radnik), Handžić (FK Sarajevo), Jurić (NK Široki Brijeg), Kulović (NK GOŠK), Marjanović (FK Krupa), Mujagić (FK Mladost DK.), Velkoski (FK Sarajevo), Vidović (FK Sloboda), Zajmović (FK Željezničar).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi