19

Komentari (19)

GuiliDamou
Ja koljaca ovog **** ga otac, kakav je ovo start, pa ovo je za zatvora!
user1583752673
Tuzno :( Vidi majmun da kasni da je ne moze stici i on ukliziva! Hajmo ga malo svi posjetit na drustvenim mrezama! Drzi se Elvire
Koljicfan
Daj boze da je "samo" ligamenti zgloba.... :(
zvjezdan10
Mihalche sjetim ti se komplet ženske sposobne familije
user1595066044
Dupli prelom, fuj zivote nepravedni...Drži se Kolja vratit češ se ti još jači aBd.
E.Car
Drži se Koljiću, voli te Bosna i Hercegovina!!!! Ti si naše zlato i bit ćeš još bolji kad se vratiš i napravit ćeš transfer u ligu petice!!!!!
AsmirM
Neka su se svi raspisali od 10 mil eura i covjeku metu stavili na leda . Mediji u Ruminiji se raspisali najveci transfer u historiji lige , znaci jos 3 dana transferi moguci i oni njeg stave da igra ,a mogo preskocit utakmicu i za vikend u Ukrajinu .
Laola
Pa sta su trebali da sute ? Ne kontam bolan kakva meta sta ti pricas nije rat... Divljak ovaj uradio za zatvora start
zvjezdan10
Aj prijavite komentare ovom skotu nek ga banuju, većeg majmuna odavno vidio nisam u komentarima
AsmirM
Ljubomora slabih igraca ono ti uspjesan e sacu te unistit e to ti je meta zvana 10 mil. Dzabe prijavljivat ja nevrijedam nikog , treba nekad pogkedat situaciju iz drugog ugla a ne kako ti drugi serviraju . Obo je klasicna ljubomora na uspjeh.
Laola
Druže ti stvarno si ostao u ratu sa glavom nisi dobar ni sekunde
AsmirM
Drugovi su nestali 92 god ,ako vec pricas o ratu ja pricam o ljubomori na uspjeh nekog . Al vidim nekontas sta to znaci . Vedadu su 2009 s****li koljeno jer je bio vrh u bundes ligi . I to trening utakmica .
AmarBolan
J*ebiga, bas neki baksuzluk... brz oporavak legendo!
hasetz
Nevjerovatno koliko ovaj momak nema sreće... Brz oporavak majstore
Mowzilla
Taman je opet naredio dobru seriju golova, i sad kad nam mozda najvise treba oni njega opet povrijedise, koji peh jbt...sad treba Demirovica u vatru bacit pa kud puklo da puklo...
JointUnion87
Na stranu to sto je ovaj rumunski krkan zasluzio zatvorsku kaznu, nego sto je covjeku u najboljim godinama slomio skocni zglob i time mu, vjerovatno, ako ne upropastio a onda sigurno skratio karijeru. Pored toga, trauma koju je Kolja dozivio cemu biti blok nakon povratka :((( Zao mi ga u p.m.! Drzi se tebra, uz tebe smo.
zvjezdan10
Majmunčina od 35 god pred penziju ugasi liku karijeru koji je tek počeo da igra
glupko
user1601127290
Šteta. Bio je u sjajnoj formi, plus reprezentacija je sigurno računala na njega. Strašan peh!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.