Koln odnio bod iz Berlina

Koln odnio bod iz Berlina

Midhat Šljivak

Posljednji susret 16. kola Druge Bundeslige odigrali su u Berlinu domaća Herta i Koln, a na kraju pobjednika nije bilo 1:1.

Koln je odigrao veoma dobru utakmicu, a Jarčevi su do prednosti stigli u 35. minuti susreta kada asistenciju Jajala koristi Kevin McKenna koji matira domaćeg golmana za vodstvo od 1:0.

Vodstvo gostiju trajalo je devet minuta, a Herta do poravnanja stiže u 44. minuti. Ramos je uposlio Ronnyja koji je pogodio za izjednačenje i rezultat poluvremena od 1:1.

U nastavku oba tima su imala svoje prilike za postizanje gola, ali nažalost napadači u drugom polvremenu nisu bili raspoloženi pa je ostalo 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.