Bivši fudbaler Željezničara oštro odbacuje natpise medija u komšiluku

Bh. fudbaler žrtveno janje skandala u Srbiji: "Čist sam sto posto, istina će izaći na vidjelo"

11

Komentari (11)

Hasimaga
Jel to skretnicar iz vaso miskin crni mora bit muljator, takva im filozofija
DoGroba
Filozofiju vam Karadzic licno pravio i nekom nesto pricate.
Hasimaga
@dogroba mitoman... Selju osnovao dimitrije dimitrijevic..... Dimitrije bio sin Koste i Efrosine, koja je porijeklom bila Grkinja, a imao je četvoricu braće, Aleksandra, Konstantina, Evangelosa i još jednog... Na čelu ovog inicijativnog odbora našao se diplomirani inženjer građevinarstva, Austrijanac po rođenju, a Mađar po narodnosti, Hinko Tezgeš...... Sve cistokrvni bosanac do bosanca
nakopitam
To je njima u genima. Ostala im filozofija od ivice osudjenika za prodavanje i namjestanje utakmica
DoGroba
Keru srpski, od udbe nastali i vi nekom nesto pricate. Filozofiju vam Karadzic licno pravio
desteka
Istorija je bolna po tebe...,ali tele kao ti,nema argumenata, pa odmah politiku mesas.Ispadas glup sto i jesi posle ovakvih komentara!
nakopitam
Kakva politika jaranee. Pisem o mitomanima sa šugavice i njihovom vodji ivici osimu koji je bio osudjen za namjestanje i prodaju utakmica a skretnicari izbceni iz lige
DoGroba
Jedini mitoman si ovde ti, kao pravi srbin. Osim je osudjen od tih istih srba koji su vas stvorili jer su nas godinama pokusavali unistit, ugasit... vjerovatno vas je Karadzic naucio tako Grbavicu oslovljavat, pa je poslije istu i zapalio. Grbavica je simbol odbrane grada, a kosevo je srbija!
nakopitam
Karadzic zapalio a osim slavio sa onima koji su je zapalili.
DoGroba
hahahah mitomanu jedan cuj osim slavio, slavili ste vi srbi a svi znamo šta je Osim uradio i njegova ostavka na mjestu selektora jugoslavije kad je počeo rat i citat: "i ono jedino što mogu da učinim za taj grad, pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se tamo dešava."
nakopitam
4. Maj. Grbavica u plamenu, cettnik osim slavi u BG. Hvala i dovidjenja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.