Najbolji komentar Mundijala

Kolumbijski komentator u transu nakon Jamesove bombe

Fudbalska reprezentacija Kolumbije svakako je jedno od najpozitivnijih iznenađenja ovogodišnjeg Mundijal. 

Nakon maksimalne tri pobjede u grupnoj fazi Kafeterosi su se u osmini finala uspješno obračunali sa Urugvajem, kojeg su savladali sa 2:0, a oba gola za Kolumbiju postigao je sjajni James Rodriguez.

Prvi pogodak 22-godišnjeg kolumbijskog reprezentativca bio je zaista fantastičan, dok je drugim izbio na prvo mjesto liste strijelaca na Mundijalu.

Kada je Rodrigez postigao pomenuti gol iz voleja, kolumbijski komentator na nacionalnoj TV stanici nije znao šta će od sreće, a njegov komentar ući će u historiju baš kao i Rodriguezov pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.