Komazec: Interesovanja ima, ali prelazni rok je tek počeo

Postao slobodan igrač

Komazec: Interesovanja ima, ali prelazni rok je tek počeo

Samir Mlaćo

Nikola Komazec, nekadašnji napadač Sarajeva, iza sebe ima sjajan period proveden u Gruziji u timu Dinamo Batumija.

Srbijanski internacionalac u 13 utakmica postigao je pet pogodaka i upisao četiri asistencije, ali mu je ugovor istekao na kraju ove sezone koju je klub završio na osmom  mjestu sa 44 osvojena boda.

Čelnici Dinama čine sve da ovaj 28-godišnjaka ostane u njihovim redovima, ali to neće biti nimalo lako s obzirom na ponude koje su već stigle na Komazecovu adresu, što je i potvrdio za naš portal.

"Trenutno sam u Srbiji, treniram i spremam se za novu sezonu. Što se tiče daljnjih planova, ugovor sa Dinamom mi je istekao i nude mi novi znatno bolji ugovor. Imao sam sasvim dobru sezonu gdje sam proglašen najboljim igračem kluba, ali sada sam slobodan i da budem iskren čekam bolju ponudu na stolu. Dosta interesovanja postoji i neću da žurim. Prelazni rok je tek počeo, tako da imam vremena da izaberem šta je najbolje za mene", kazao je Komazec za SportSport.ba.

Komazec je redove FK Sarajevo napustio početkom 2014.godine, a u dresu tima sa Koševa u 16 utakmica postigao je 10 pogodaka, te je bio veoma omiljenih kod popularnih Hordi Zla. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti