Komazec karijeru nastavlja u Libanonu

Bivši napadač Sarajeva

Komazec karijeru nastavlja u Libanonu

Nikola Komazec, srbijanski fudbaler koji je u prošlosti igrao za Sarajevo, potpisao je za 11. klub u karijeri. 

Iako je bio dogovorio sve sa klubom po imenu SC Smouha iz Egipta, do saradnje između dvije strane nije došlo i Komazec je kao slobodan igrač na kraju odlučio prihvatiti poziv iz Libanona. 

Klub za koji će nastupati u narednom periodu je Salam Zgharta, koji je prošlu sezonu u libanonskom šampionatu okončao na drugoj poziciji. 

"Zbog malih problema napustio sam Egipat, a sada se radujem novim izazovima. Nadam se da ću biti uspješan u novom klubu", kazao je Komazec. 

Ovaj 29-godišnji napadač je pored Sarajeva još igrao za South Chinu, Dinamo Batumi, Haugesund, Pattayu United, Busan IPark, Suphanburi, Maribor, Petrolul i Hajduk iz Kule. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi