Komazec napustio Libanon, uskoro poznat novi klub?

Iskusni napadač nosio je i dres FK Sarajevo

Komazec napustio Libanon, uskoro poznat novi klub?

Nakon samo pola godine srbijanski internacionalac Nikola Komazec napustio je libanonski Salam Zgharta.

"Kratki ugovor u Libanonu je gotov, ja sam sada službeno slobodan nogometaš Gledat ću naprijed za nove izazove, vidjet ćemo gdje", napisao je Komazec.

Zanimljivo da je prije odlaska u Libanon Komazec bio skoro dogovorio saradnju sa SC Smouh iz Egipta, ali zbog problema sa brojem stranac, dogovor je u posljednji čas propao.

Salam Zgharta je bio 11. klub za 30-godišnjeg napadača koji je u BiH sa velikim uspjehom nosio dres FK Sarajevo, te sa bordo timom osvojio Kup BiH u sezoni 2013/14.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Komazec je imao veoma dobru saradnju sa sadašnjim šefom struke tima sa Koševa Husrefom Musemićem, pa su mnogi navijači bordo kluba po društvenim mrežama poželjeli njegov povratak na Koševo. Prema dostupnim informacijama, Komazec bi se mogao vratiti u Hong Kong, te pojačati HK Pegasus.

Ovaj 30-godišnji napadač je pored Sarajeva još igrao za South Chinu, Dinamo Batumi, Haugesund, Pattayu United, Busan IPark, Suphanburi, Maribor, Petrolul i Hajduk iz Kule.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi