Rusi su pokazali mnogo više i zasluženo slavili

Kombinovani tim FK Željezničar poražen od Sochija

21

Komentari (21)

Mehmed Mackic
Ovakve Samo mi mozemo izac Na kraj kakvo Sarajevo kakav ham Zeljo
Koba84
Jebem te Zeljo
Edin Merlin
@Koba84 Vazda u votuzi !
vanja8
Citam ovaj naslov i pitam se zasto portal protežira Želju...Izgube utakmicu,koja i nije toliko bitna,pa pripremna je i oni izbace "KOMBINOVANI sastav Želje,izgubio od Rusa..."...Uporedis sa jucerasnjom objavom utakmice Fk Sarajevo-Wit Georgia i nigdje neces procitati da je protiv Gruzijaca igrala ,pa skoro treca postava Sarajeva... Možete vi protežirati klub koji hocete,ali nastojte da budete bar u naslovima objektivni,a da ne uporedjujem sada koliko clanaka donosite o Želji,a koliko o ostalim ekipama... Pa da nisam u pravu ne bi vasem izvjestacu zabranili ulaz na Bilino Polje... Malo se profesionalizujte,jer ovako idete ka sve manjoj citanosti...
ljoze01
Ne idu ka sve manjoj citanosti nego ida ka sve većoj, jer kao što i sam vidiš, i navijači njanjajeva više prate Želju nego smecare sa koseva, sam si takav primjer jer nema objave o Najboljem i Najtrofejnijem klubu u BiH a da tvoj komentar nije tu. Tako da, dobro se zapitaj šta si napisao :D
Mehmed Mackic
Jebem te Zeljo!!!
Aduka
Jao jada hehehehe
Mislim da je Albanska premijer liga jaca od ove BiH premijer lige, bas bih volio da vidim utakmicu izmedju Albanskog i BiH sampiona, kako bi se ta uktakmica zavrsila i koji bi rezultat bio.
starMo1981
ma šta će oni pali kurcu za uši
ljoze01
Gdje si federalni prvoligaš hahaha
hangouts123
Osigurani prvoligas,bit ce Zeljo ubrzo drugoligas.Majmune jedan neobrazovani ne zmas pisati.Tackom se zavrsava recenica tokmače jedan!
ljoze01
Btw, ako ćemo već o gramatici, iza zareza (,) se odvaja pa tek onda nastaviš misao gramatičaru naš. Poslije tačke isto tako, vjerovali ili ne. Naučio si uzvičnik, bravo za tebe majmune, evo banana. I ne prosipaj se smiju ti se ljudi... Živio!
Zvatic
Eto Mujezine,.mogao si biti hadzija a sad se jebi tu u toj karina ekipi.
ljoze01
on makar igra u najtrofejnijem i najboljem klubu u državi, a ti drkaj kurac na sportspor.ba i pisi nebuloze
nemozetako
Najtrofejniji da, najbolji sigurni ne
ljoze01
Slažem se da ne u ovom trenutku, ali sve u svemu da, budućnost će pokazati.
Plavi21
Tu smo, i dalje ste mali svi.
hangouts123
Ma sta ces ti pricat.Klub vam nazaduje.Mujezinovic je Velezu bio isto Solanke Liverpoolu.Karine ste.Nikad necete biti sampioni.I znam ja Mujezinovica privatno lik sve radi preko kurca!
nijepoznat
mora da ti je Mamu radio prejo ku... ,pa ga znas
nijepoznat
Bravo Mule Majstore,Sretno ti
Rizzle84
Gdje su oni strumfovi hejteri od jucer?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.