Kome se najviše Salah raduje iz Rome?

"On je poseban, jedva čekam da ga vidim"

Kome se najviše Salah raduje iz Rome?

E. Škorić

U polufinalu Lige prvaka sastat će se Roma i Liverpool i Mohamed Salah jedva čeka da vidi bivše prijatelje.

Salah je upravo iz Rome prošlog ljeta prešao u Liverpool i sada ima priliku da se vrati na Olimpico. Tamo će ga srdačno dočekati njegovi bivši saigrači, ali Egipćanin će naravno na terenu željeti da donese Liverpoolu finale.

"To je moj bivši klub. Volim navijače Rome i oni vole mene", rekao je Salah za CNN, pa je dodao:

"Još uvijek razgovaram s većinom igrača i bili smo jako bliski, ostali su moji prijatelji. Naravno, imam lijepe uspomene i zajedno smo igrali dvije godine, a dobro smo se provodili i van terena".

Jednog čovjeka Salah posebno jedva čeka da vidi. O kome se radi?

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Najviše se radujem Tottiju. On je nevjerovatna, ima sve. Obožavam ga. Dobri smo prijatelji i raduje me što ćemo imati priliku da se opet sretnemo", zaključio je Salah, koji je s 29 pogodaka prvi strijelac Premier lige ispred Harryja Kanea.

Ukupno je Salah na 44 meča u svim takmičenjima ove sezone u dresu Redsa postigao 39 pogodaka. U Ligi prvaka je dao osam golova na 10 mečeva i bit će glavna prijetnja 'svojoj' Romi.

Top Komentari

EmirTM87
Kako je to on "uz Harrya Kanea prvi strijelac", ako je postigao 4 gola vise od Kanea?
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi