Komična izjava igrača Hannovera nakon Bayerna: Lamborghini je ubrzao i naš Trabant nije imao šanse
Bavarski velikan je imao očajno otvaranje sezone. Već su mnogi vidjeli odlazak Nike Kovača sa klupe, ali rukovodstvo tima mu je dalo punu podršku (Foto: EPA)

Schwegler sasvim iskren

Komična izjava igrača Hannovera nakon Bayerna: Lamborghini je ubrzao i naš Trabant nije imao šanse

M. Šljivak

Bayern se polako vraća.

Minhenski velikan danas je razbio Hannover sa 0:4 i tako je nastavio sa dobrim rezultatima u posljednjih mjesec dana.

Zadovoljan je izdanjem svojih fudbalera trener Niko Kovač za kojeg je današnji meč najbolji u sezoni.

"Odigrali smo veoma dobro i stvorili smo veliki broj šansi. Lagano se vraćamo i igramo onako kako znamo. Igramo jako dobro u posljednjih nekoliko utakmica, a ovo je bila naša najbolja utakmica u sezoni", rekao je Niko Kovač.

Sa druge strane igrač Hannovera Pirmin Schwegler je slikovito objasnio šta se dešavalo danas.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bayern je danas bio na pravom nivou. Lamborghini je stigao do maksimalnog ubrzanja, a naš Trabant nije imao šanse. Nismo išli u duele, bili su pebrzi za nas. Nikakve šanse nismo imali", rekao je fudbaler Hannovera.

Bayern je ovom pobjedom došao do diobe drugog mjesta sa ekipom Borussije iz Moenchengladbacha, a oba tima imaju po 30 bodova.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Ma pustite Bayern,pišite o našem "gigantu",dajte nesto o cirkusijadi zvanoj Željo... Kažu krenuo NAJDRAŽI ka Grbavici,ali ga snijeg zatrpao...De tu informaciju provjerite
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi