Messi se uoči meča protiv Arsenala obratio navijačima i objasnio kakvi su planovi za novu sezonu
Messi je najavio borbu za sve trofeje

Cilj je jasan i ove sezone

Messi se uoči meča protiv Arsenala obratio navijačima i objasnio kakvi su planovi za novu sezonu

S. Pašalić

Barcelona trenutno igra prijateljsku utakmicu protiv Arsenala na Camp Nou i gubi sa 1:0.

Katalonski klub nastavlja sa pripremama za novu sezonu nakon što je prošle osvojio samo jedan trofej iako je imao velike šanse da osvoji tri.

Novi naslov prvaka Barcelona je osigurala nekoliko kola prije kraja prvenstva, ali je u Ligi prvaka ipala nakon šokantnog poraza od Liverpoola u uzvratnoj utakmici polufinala na Anfieldu.

Nakon toga je uslijedio još jedan šok kada je u finalu Kupa Kralja Valencia savladala Barcelonu i osvojila trofej, a Katalonci su na neslavan način završili sezonu i razočarali svoje navijače.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Lionel Messi se uoči utakmice protiv Arsenala obratio navijačima i objasnio kakvi su planovi Barcelone za novu sezonu.

"Reći ću isto kao i prošle sezone. Zajedno ćemo se opet boriti za sve. Ligu moramo cijeniti. Osam naslova u 11 godina je sjajno za bilo koji klub. S vremenom ćemo vidjeti koliko je to teško. Imamo nove ideje i novi entuzijazam.", rekao je Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi