Komične scene u Zenici: Hebibović pojeo kikiriki kojim su ga gađali, navijaču spala patika

Zanimljivo je u derbiju Čelika i Sarajeva

Komične scene u Zenici: Hebibović pojeo kikiriki kojim su ga gađali, navijaču spala patika

M. Šljivak, foto: D. Kurbegović

Derbi meč Čelika i Sarajeva na Bilinom polju je pored onih loših scena izazvanih prekidom od 20 minuta, donio i neke komične i interesantne scene.

U glavnoj ulozi je bio fudbaler Sarajeva Anel Hebibović. Njega je neko od domaćih navijača gađao kikirikijem, a igrač Bordo tima je kesicu kikirija pokupio i zatim je pojeo nekoliko komada.

Nije to bilo sve komično što se dešavalo u Zenici u finišu prvog dijela. Lopta koja je otišla na tribine, vraćena je od strane jednog gledaoca.

Međutim, pored lopte, na teren je stigla i njegova patika koja mu je spala prilikom ispucavanja lopte.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

king11
jbg majmun fočanski nikad to kikirikija nije vidjelo
25 43
muha
Za nadati se da se otrovao.
6 32

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi