Prekid u Zenici, sudija povukao igrače u svlačionice!

Gostujući navijači izazvali prekid

Prekid u Zenici, sudija povukao igrače u svlačionice!

Edmir Škorić

Početak derbija u Zenici donio je malo 'vatrometa', pa je meč nakratko prekinut.

Susret Čelika i Sarajeva bio je povod da se dobro popune tribine Bilinog polja, a i jedni i drugi imaju veliku podršku s tribina.

Na početku utakmice gostujući navijači su bacali topovske udare, dok su domaći protestvovali kod delegata.

U jednom trenutku golman Čelika Ružić je napustio gol, a sudija prekinuo na nekoliko minuta susret, ali se sve brzo smirilo.

Ubrzo nakon toga, opet topovski udari i baklje od strane navijača Sarajeva, pa je sudija odlučio da povuče igrače u svlačionice.

Nadamo se ipak da do kraja nećemo gledati previše takvih situacija i da će veću pažnju imati igrači na terenu, a ne navijači na tribinama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mama
primitivci taskozvane horde gdje god dođu prave belaj kad dobiju po pičici onda kmeče
33 14
rimke
a ove zenicke tektkice i pickice samo gledaju i placu, narkomancici cernobilski
8 25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi