Komitet sutra raspravlja o Sušiću

Ostaje li Pape na kormilu Zmajeva

Komitet sutra raspravlja o Sušiću

Još je uvijek neizvjesno da li će Safet Sušić i dalje ostati na mjestu selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naime, Sušiću ugovor sa Nogometnim/Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine ističe 31. decembra ove godine, a sa obzirom na to da Zmajevi do februara neće igrati nikakve utakmice, može se reći da je Papetov postojeći ugovor već završen.

Čelnici Komiteta za normalizaciju u više su navrata istakli kako žele zadržati Sušića i u narednom ciklusu kvalifikacija. Za sutra je zakazana sjednica Komiteta za normalizaciju, na kojoj će se ovo tijelo očitovati o selektoru.

Za sada Sušić ne želi reći želi li i dalje ostati na mjestu selektora, ali se očekuje da sve bude poznato prije isteka njegovog ugovora, odnosno prije kraja godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.