Smijenjen komitet za sudije i suđenje

NSBiH odlučio

Smijenjen komitet za sudije i suđenje

Midhat Šljivak

Komitet za hitnost Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH donio je odluku da se smijeni Komitet za sudije i suđenje.

Na sastanku održanom danas odlučeno je da se Komitet smijeni i to je konačna odluka, a zanimljivo je da je novi predsjednik Saveza, Vico Zeljković, par mjeseci prije dolaska na čelo Saveza u jednom medijskom istupu najavio smjenu Komiteta za sudije. 

Novi članovi Komiteta za sudije i suđenje NS/FS BiH, bit će imenovani na redovnoj sjednici Izvršnog odbora NS/FS BiH koja će se održati 27. marta 2021.

Komitet za sudije i suđenje su činili: Ibrahim Hasanbegović, Muamer Bureković, Ognjen Valjić, Dragan Banjac, Miro Hrkač i Hrvoje Turudić.

Top Komentari

Baboisback
E tek ce te sad vidjeti sudijsku lakrdiju. Sad ce Vico postaviti poslusnike u komitet za sudjenje,pa ce sudije suditi kako on kaze a nece ih imati ko kazniti za to. E moj Begicu,samo ti sjedi kod kuce,nemojj dolaziti na posao,nek radi mali Vico sta hoce. Dodikova familija je kao prokletstvo,oni sta dirnu to odmah propada.
16 2
kurjak
Pozivam sve navijače ekipa koje budu oštetile sudije, planski ih sačekate negdje gdje vas neće moći identifikovati i polomite im rebra i poizbijate zube.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi