Prekinuta sjednica Komiteta za suđenje, sutra nastavak

Pune ruke posla

Prekinuta sjednica Komiteta za suđenje, sutra nastavak · Saznajemo

Endin Čaušević

Sjednica Komiteta za suđenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine počela je danas, ali je prekinuta.

Kako nezvanično saznaje SportSport.ba današnja sjednica Komiteta za suđenje je prekinuta i bit će nastavljena sutra.

Naime, analiziraju se prethodna tri kola Premijer lige BiH, te mečevi četvrtfinala Kupa naše zemlje.

Nezvanično, sjednica je prekinuta i bit će nastavljena sutra, a jasno je da u Komitetu za suđenje imaju pune ruke posla jer je sve više klubova nezadovoljno suđenjem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klubovi svoje nezadovoljstvo iskazuju službenim saopštenjima, a neka od zaključaka Komiteta za suđenje trebala bi biti poznata sutra kada će se sjednica nastaviti.

Top Komentari

Rajvosa2019
Kakva drzava - takva liga- takve sudije , sve logicno
5 1
Sarbit2019
Od kada je željkan popusio od Olimpika ovo je jedno 15 tekst ovoga portala o Musi i sudijama.Sve su snage usmjerene na odbranu lika i djela poglavice Brke koji sjedi.Amawe izdrži nema napustanja željkana ugovor je do ljeta 2022,sta te briga dobio ili izgubio..1000% podrske za Amawa.BRKO zna BRKO umije.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi