Komitet za sudije sutra na ispitu zrelosti

Pune ruke posla

Komitet za sudije sutra na ispitu zrelosti

Edmir Škorić

Sutra će biti održano zasjedanje Komiteta za sudije u Nogometnom savezu BiH.

Komitet za sudije ima pune ruke posla, pošto će sutra analizirati tri prethodna kola Premijer lige i utakmice koje su igrane u Kupu.

S obzirom da je bilo diskutabilnih odluka, raspravljat će se o tome i donijeti zaključci, a neke od sudija najvjerovatnije će biti kažnjeni.

U centru pažnje je Mateo Musa, koji je sudio duel Željezničara i Olimpika u ponedjeljak i kojeg zbog katastrofalnog suđenja n štetu Željezničara očekuje hlađenje do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pod lupom Komiteta biće i meč Velež - Borac, odnosno naš daleko najbolji sudija Irfan Peljto kojem je kontrolor navodno dao ocjenu 7.4 zbog dvije greške. Jedna na štetu Veleža, a druga na štetu Borca.

Top Komentari

velez mo
Golemo je onako nategnuti Zelju na sred Grbavice,neviđeno.Penal i cist go ponistiti
11 2
Rajvosa2019
Jasno kao dobar dan zasto je Mateo sudio protiv Zelje i da je podmazan iz Sirokog , vidilo se iz aviona // nista to nije novo u PL // Milos G. je za Matea mala maca
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti