Kompany: Bit ću najsretniji ako De Bruyne dođe u City

De Bruyne napušta Wolfsburg?

Kompany: Bit ću najsretniji ako De Bruyne dođe u City

Kevin De Bruyne ovog ljeta mogao bi promijeniti sredinu i preseliti iz Wolfsburga. 

Prema pisanju engleskih medija,  za njegovo dovođenje zainteresovan je Manchester City, a defanzivac Vincent Kompany smatra da bi to bio sjajan potez tima s Etihada. 

"Kevin je fenomenalan talent, on je taj koji je sposoban promijeniti tijek utakmice, efikasan je pred golom, ali osim toga ima i odlična dodavanja što je u biti njegova najveća kvaliteta. Ne želim previše utjecati na njega, ali sam svjestan da bi bio pojačanje za svaku ekipu. Ako dođe u Manchester City, bit ću najsretniji igrač. Međutim odluka nije na meni", izjavio je Kompany.

Bivši igrač Chelseaja iza sebe je ostavio odličnu sezonu u njemačkom prvenstvu i ukupno je postigao deset golova i upisao 21 asistenciju. Osim Manchester Cityja, žele ga dovesti Bayern, Barcelona, Juventus, Arsenal i PSG.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.