London Calling: Topnici žele Dijamanta
Bili su Topnici Džekine mušterije, hoće li biti i novi poslodavci?

Kapitena BiH želja Arsenala

London Calling: Topnici žele Dijamanta

Španski list Mundo Deportivo javlja kako je Arsenal "uklizao" u utrku za potpis napadača Manchester Cityja i kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeke.

Prema pisanju pomenutog lista, koje prenosi i otočki mediji, Džeko je navodno voljan preći u Sjeverni London, gdje će mu konkurenciju za mjesto u napadu Topnika činiti Olivier Giroud i Danny Welbeck.

Mundo Deportivo ističe kako je 29-godišnji bh. napadač sa svojim sadašnjim klubom osvojio dvije titule prvaka Engleske, ali i po jedan FA Cup i Capital One Cup.

Dailystar novi kako je Džeko jedan od onih fudbalera koji zarađuju dosta, a koji su blizu izlaznih vrata Etihada. Chelsea i Liverpool, kojeg je Edin odbio jučer, spominjani su kao moguće nove destinacije Dijamanta koji je u dresu Građana postigao 72 gola otkako je 2011. godine za 27 miliona funti stigao iz Wolfsburga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hit grupe Clash "London Calling", možda bi i mogao biti pravi poziv za kapitena Zmajeva obzirom da će Topnici i ove godine igrati Ligu šampiona.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti