Kompany šablonski odgovorio na pitanje o Ronaldu
Foto: EPA

Očekivano pitanje, očekivan odgovor

Kompany šablonski odgovorio na pitanje o Ronaldu

Belgijski reprezentativac Vincent Kompany je jedan od onih koji su prilično umorni od pitanja o Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju.

Na press konferenciji uoči utakmice s Real Madridom, Kompany je dobio standardno pitanje "Da li će jedan od ključnih faktora za pobjedu biti zaustavljanje Cristiana Ronalda?".

Fudbaler Manchester Cityja dao je interesantan odgovor, kojim je jasno poručio novinarima da se konstantno ponavljaju s pitanjima.

"Da, ovo je jedna od tih situacija. Kad god igrate protiv Reala ili Barcelone, pitaju vas isto za Ronalda ili Messija", započeo je Kompany, te dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"I moj odgovor će biti isti. Ako budemo igrali kao tim, onda imamo šanse da ga zaustavimo. U suprotnom, Ronaldo će iskoristiti svaku šansu koja mu se ukaže. To kažu svi igrači kojim postavite ovo pitanje, pa zašto ne bih i ja?".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije