Kompletan Upravni odbor Zvijezde podnio ostavku!

Kompletan Upravni odbor Zvijezde podnio ostavku!

E. Škorić

Upravni odbor Nogometni klub Zvijezda Gradačac danas je podnio ostavku.

Svi članovi Uprave prvoligaša iz Gradačca dali su ostavku, a u saopštenju se navodi:

Bez adekvatne podrške lokalne zajednice, lokalne politike kao i privrednika UPRAVNI ODBOR NK Zvijezda podnosi kolektivnu ostavku.

Postojeća UPRAVA je dala sve od sebe za normalno funkcionisanje kluba, sezonu Zvijezda završava na trećem mjestu 1.Lige FBiH, dok su juniori ušli u samu završnicu borbe za Premijer ligu BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Uprava se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli radu kluba, ostavljajući mogućnost drugima sa novom snagom, energijom i potencijalima da nastave tamo gdje je postojeća UPRAVA stala.

Zbog slabog odziva lokalne zajednice i perspektive kluba, UPRAVNI ODBOR ne može preuzeti odgovornost za daljne upravljanje NK ZVIJEZDA.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Pomoce Olimpik.Sta se sekirate pa dobili ste premiju.
1 0
RedArmySarajevo
Razlika Veleža i Olimpika je i u tome sto Velež nema potrebe da ikom išta nudi. On ima prijatelja na sve strane koji su tu kad zatreba i koji se ne mogu kupiti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi