Konačno da i Balea neko brani u Realu: "On priča španski jezik jako dobro"

Courtois stao u odbranu Velšanina

Konačno da i Balea neko brani u Realu: "On priča španski jezik jako dobro"

E. Čaušević

Gareth Bale već neko vrijeme nalazi se na velikom udaru navijača Real Madrida koji su poručili da se ne ponaša profesionalno u kraljevskom klubu.

Velšanin se našao na udaru kritika nakon što se fotografisao sa zastavom na kojoj je pisalo "Vels, golf, Real Madrid. Tim redom", a navijači su ga nakon toga izviždali na svakoj utakmici na kojoj je nastupio za Real.

Prije toga Balea su kritikovali nakon što je Marcelo rekao da on uopšte ne priča na španskom jeziku iako već šest godina živi u Madridu. No, sada je Thibaut Courtois stao u njegovu odbranu.

Belgijanac je poručio da Bale jako dobro priča španski i da bi volio da to svima dokaže u nekom intervjuu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pričam četiri jezika, a to su engleski, holandski, francuski i španski. Engleski pričam s Baleom kako bi ostao u 'fazonu', a učim i portugalski lagano. Moram reći da nije tačno da Bale ne zna španski. On priča jako dobro na španskom i pogrešna slika se stvorila o njemu. Volio bih da napravi intervju na španskom i pokaže svima da o njemu kruži dosta laži", rekao je Courtois.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi