Konačno dolaze bolji dani za Hajrovića?

Otjeran Viktor Skripnik

Konačno dolaze bolji dani za Hajrovića?

Serija loših rezultata Werdera presudila je ukrajinskom stručnjaku Viktoru Skripniku. 

Na startu nove sezone u Bundesligi tim iz Bremena je zabilježio tri poraza i trenutno je na dnu tabele, a ceh za krizu u kojoj se Werder nalazi platio je Viktor Skriptnik koji je zajedno sa stručnim štabom razriješen dužnosti. 

"Pripreme za predstojeće dvije utakmice protiv Mainza i Wolfsburga bit će odrađene pod palicom trenera U23 momčadi Alexandra Nourija i njegovog pomoćnika Floriana Brunsa", navodi se u saopštenju Werdera. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iz Werdera su Skirpniku poželjeli mnogo sreće u nastavku trenerske karijere, a vijest o njegovoj smjeni sigurno je obradovala našeg Izeta Hajrovića. Bh. reprezentativac je u proteklom periodu bio u nemilosti Ukrajinca i na startu sezone je prekomandovan u U23 tim koji se takmiči u 3. Bundesligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi