Admir Bukva i Dino Konaković o situaciji u Bosni

Konaković vs. Bukva: Kada je nastao dug?

Na vanrednoj Skupštini KK Bosna održanoj u ponedjeljak najzanimljiviji detalj bio je "prepirka" aktuelnog direktora kluba Admira Bukve i bivšeg direktora Dine Konakovića.

Prvi je za govornicu izašao Konaković, koji je istakao kako je klub napustio sa pozitivnim poslovanjem od preko milion KM iako je dolaskom u klub 2004. godine zatekao klub u dugovima u iznosu od 1.4 miliona KM.

"Osjećam se direktno prozvanim prethodnim izlaganjem gospodina Konakovića, jer moram da kažem svoje mišljenje. Ne pada mi na pamet da se bilo kome pravdam. Ovaj dug je evidentan, ali dug od 6.7 miliona KM nije nastao u ove prethodne tri godine.", rekao je direktor KK Bosne Admir Bukva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.