Kondogbia vrlo brzo mijenja sredinu?

Chelsea sprema ponudu

Kondogbia vrlo brzo mijenja sredinu?

Edmir Škorić

U Chelseaju razmišljaju o mogućim pojačanjima za vrijeme januarskog prelaznog roka.

Jedan od potencijalnih pojačanja Chelseaja u januaru je i 23-godišnji veznjak Geoffrey Kondogbia iz Intera. On se u ljeto 215. godine zaputio prema Milanu iz Monaca, no u redovima crno-plavih bi mogao kratko da se zadrži.

Francuz se uglavnom dosta borio na adaptaciju u Seriji A, a Antonio Conte smatra da bi se idealno uklopio u njegov sastav, koji je sjajno otvorio novu sezonu u Engleskoj.

No, dosta toga ovisit će i o novom trener Intera Stefanu Pioliju, odnosno o tome da li bivši trener Lazija ozbiljno razmišlja o nekadašnjem igraču Monaca, do su engleski mediji uvjereni da za ovog igrača već početkom godine stiže ponuda iz Londona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi