Kondogbia već pronašao novi klub?
Foto: EPA

Interes postoji

Kondogbia već pronašao novi klub?

Francuski veznjak Geoffrey Kondogbia se nije dobro snašao od dolaska u Inter iz Monaca.

Kondogbia je prošle sezone dobijao minutažu, ali je dolaskom Franka de Boera pao u drugi plan. Ovaj 23-godišnjak je u nemilosti trenera Intera, a čini se da će zbog toga brzo promijeniti klub.

Interes za Kondogbiju je pokazao Liverpool, a Klopp je siguran da bi mogao vratiti francuskog fudbalera na nivo na kojem je bio dok je igrao za Monaco i Sevillu. Više informacija za sada nije poznato, ali je jasno da je Kondogbia velika želja Liverpoolovog menadžera.

Inter je Kondogbiu doveo na ljeto 2015. godine i platio ga je 31 milion eura, ali uloženi novac nije uspio opravdati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi