Konyaspor nezaustavljiv, igrali Bajić i Hadžiahmetović

Suvereno na trećoj poziciji

Konyaspor nezaustavljiv, igrali Bajić i Hadžiahmetović

Ekipa Konyaspora je bez dileme najprijatnije iznenađenje ove sezone u turskoj Super ligi.

Konya je danas nastavila seriju sjajnih rezultata i kao gost rezultatom 1:0 savladala Genclerbirligi, a pogodak vrijedan tri boda postigao je Rangelov u 90. minuti.

Vrijedi istaći i da su u pobjedničkom timu zaigrala i dva bh. fudbalera. Riad Bajić je bio starter i na terenu je proveo 67 minuta, kada ga je zamijenio strijelac pobjedonosnog gola, dok je drugi bivši fudbaler Željezničara Amir Hadžiahmetović priliku za igru dobio u 88. minuti.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Konyaspor nakon  27. kola zauzima treću poziciju na tabeli sa 50 bodova, što je devet bodova više od Basaksehira, i čak jedanaest od Galatasaraya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti