Konyaspor se nada 'starom' Bajiću

Trenutno ga ne ide najbolje

Konyaspor se nada 'starom' Bajiću

U Konyasporu nisu pretjerano zadovoljni onim što na terenu pokazuje Riad Bajić.

Ovaj reprezentativac BiH tokom ljeta se vratio u klub u čijem dresu je nekada briljirao, međutim partije koje pruža na startu šampionata su ispod svih očekivanja.

U pet odigranih utakmica Bajić je uspio jednom da se upiše u listu strijelaca, a lošom formom pozabavili su se i turski mediji, među kojima je i Memleket, koji se pita šta se dešava sa bh. napadačem.

"Navijači su poželjeli starog Bajića, očekuju da eksplodira u narednom periodu, jer postići jedan gol u pet utakmica ipak je premalo", navodi pomenuti medij.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Priliku da poboljša svoj učinak Bajić će imati već sutra kada Konyaspor na svom terenu igra protiv pretposljednjeg Kayserispora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi