Kopačkom gađao protivničkog fudbalera

Novi trend među fudbalerima

Kopačkom gađao protivničkog fudbalera

Očito da je gađanje kopačkom postalo pravi hit među fudbalerima, nakon što je nedavno turski fudbaler Arda Turan u meču Kupa kralja svojom kopačkom gađao linijskog sudiju. 

Ipak, fudbaler holandskog Ajaxa Arkadius Milik otišao je korak dalje pa je kopačkom gađao protivničkog igrača, a na meti mu se našao fudbaler Vitessea Dana Morija na utakmici dva kluba u holandskom prvenstvu.

Mori je grubo startovao na Milika, ali fudbaler Ajaksa nije dobio prekršaj. Poljski fudbaler je potom uzeo stvari usvoje ruke i kopačkom je gađao igrača Vitesea, ali ga nije pogodio. Sudija je sve vidio i pokazao je fudbaleru Ajaxa žuti karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.