Kopljar: Rano je govoriti o meču sa Srbijom

Kopljar: Rano je govoriti o meču sa Srbijom

Edmir Škorić

Hrvatski rukometni reprezentativac Marko Kopljar smatra da je rano govoriti o eventualnom polufinalnom meču sa Srbijom na Evropskom prvenstvu.

"Mislim da je prerano govoriti o eventualnom meču sa Srbijom u polufinalu ili finalu prvenstva. Kad i ako do njega dođe, govorit će o njemu, ali mislim da je sada prerano za takve priče", kazao je Kopljar, koji je protiv Francuske u povijesnoj utakmici postigao sedam golova.

"Znali smo da nas 'Beogradska arena' očekuje sa 20.000 bučnih navijača i ne želimo da to na bilo koji način sada utječe na nas. U Srbiji imamo stvarno odličnu podršku naših navijača i naše je da igramo. U svakom slučaju, bolje da su tribine pune nego prazne.

Za kraj je Kopljar istakao kako su uslovi u Srbiji na Evropskom prvenstvu dobri.

"Svi uslovi su odlični. Publika iz Hrvatske dolazi u jako velikom broju da nas podrži i stvarno odlično navijaju".

Dodajmo kako se jučer dogodio incident u kojem su povrijeđeni i napadnuti hrvatski navijači.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.