Kordić: Ne smijemo podcijeniti Radnik

Napadač Širokog Brijega

Kordić: Ne smijemo podcijeniti Radnik

Sedam kola prije kraja sezone Široki Brijeg je sa utakmicom manje trećeplasirani tim na tabeli sa tri, odnosno jednim bodom manje od Željezničara i Sarajeva.

Za povratak na čelo danas je potrebno pobijediti Radnik na svojoj Pecari.

"Od starta proljetnog dijela prvenstva igramo u odličnoj formi. Pobijedili smo Željezničar, zasjeli na čelo tabele nakon dugo vremena, a potom eliminisali Olimpic iz Kupa BiH. Samopouzdanje je na nivou uz želju da i danas pobijedimo i približimo se naslovu prvaka," kaže Krešimir Kordić, napadač koji je bio strijelac na nedavnoj utakmici na Grbavici.

"Radnik je mnogo puta do sad pokazao da zna biti neugodan gost, ali ukoliko prikažemo igru kakvu smo prikazali na prethodnim utakmicama siguran sam da ovdje nemaju nikakve šanse. Ne smijemo ih podcijeniti," dodao je Kordić.

Zbog povrede danas u timu Širokog Brijega neće biti Ivice Džidića.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.