Korektan rastanak Metalleghea i Đekanovića

Korektan rastanak Metalleghea i Đekanovića

Edmir Škorić

NK Metalleghe BSI i trener Nebojša Đekanović sporazumno su dogovorili prekid suradnje.

Đekanović je bio u stručnom štabu koji je predvodio Metalleghe do povijesnog klupskog uspjeha i plasmana u Premijer ligu BiH.

No, odlaskom Nermina Bašića i dolaskom novog stručnog štaba, Klub i Đekanović su sporazumno dogovorili prekid saradnje.

"Trenerski posao je takav, uvijek ispunjen različitim izazovima. Sa predsjednikom Kluba gos. Dekićem,  razgovarao sam o trenutnoj situaciji i detaljima korektnog rastanka. Veoma brzo smo pronašli zajedničko rješenje, dogovorili detalje prekida suradnje. Ja mu se ovom prilikom zahvaljujem! Čovjek sam od velikih ambicija i željan rada i novih izazova a u narednom periodu ću donijeti odluku gdje ću nastaviti svoju trenersku karijeru. Svim uposlenicima kluba, navijačima, igračima i novom stručnom štabu želim puno uspjeha", istakao je Nebojša Đekanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz NK Metalleghe BSI naglašavaju veliki doprinos Đekanovića u dosadašnjem trenažnom procesu. Đekanović je svojim trenerskim i ljudskim kvalitetama u kratkom periodu boravka i rada u Jajcu, ostavio pozitivan pečat i Klub mu želi da sa istom energijom i znanjem poluči mnogo sportskih uspjeha u novoj sredini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije