Optimizam u redovima rukometnih Zmajeva

Korkarić: Optimisti smo, ubjeđen sam da možemo slaviti

Adnan Beganović

Uoči revanš susreta baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo održana je press konferencija, a novinarima se između ostalog obratio i pomoćni trener našeg rukometnog nacionalnog tima Zuhdija Korkarić.

"Na krilima pobjede u prvom susretu nastavili smo raditi i pokušali smo ispraviti neke uočene greške kako bi došli do boljeg rezultata na Islandu, a to je pobjeda sa više od gola razlike", istakao je Korkarić.

"Svi smo optimisti, vjerujemo u sebe i ubjeđen sam da ćemo doći do pobjede. Momci su spremni, radili su kvalitetno, nisu se štedili i hoće, te žele pobjedu koja će nas odvesti na Svjetsko prvenstvo", dodao je član stručnog štaba naše rukometne reprezentacije.

Podsjetimo, revanš susret na rasporedu je u nedjelju na Islandu s početkom u 19:15, a naši rukometaši su u Skenderiji slavili 33:32.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti