Korona virus registrovan u BiH: U Savezu se prate upute, trenutno bez odgode

Dva slučaja registrovana u Banja Luci

Korona virus registrovan u BiH: U Savezu se prate upute, trenutno bez odgode

Koronavirus se nažalost pojavio i u Bosni i Hercegovini. 

Dva slučaja ove zaraze konstatovana su u Banja Luci, a mnogi su se odmah upitali da li će to i u kojoj mjeri uticati na javne događaje u našoj državi.

U najmasovnije javne događaje spadaju i fudbalske utakmice, pa su se tako ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu upitali da li će biti odgađanja Premijer lige kao u Italiji ili možda igranja iza zatvorenih vrata.

Ipak, za sada je još uvijek rano da se donose tako rigotrozne mjere što su nam potvrdili izvori iz Nogometnog saveza BiH. Kako kažu iz krovne kuće bh. nogometa za sada nema informacija o poduzimanju mjera zbog koronavirusa. Situacija se prati kao i upute Ministarstva zdravstva, ali za sada je situacija pod kontrolom i nema mjesta panici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U slučaju da se situacija pogorša, vjerovatno bi i Fudbalski savez brzo reagovao. Ukratko, svi su u stanju pripravnosti i osluškuju se nove informacije.

Premijer liga BiH inače se nastavlja ovog vikenda kada počinje i proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Suka21
Za sve su krivi sarajevski klubovi!
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi