Koronavirus ponovo pobijedio: Englezi na kraju otkazali sve

Koronavirus ponovo pobijedio: Englezi na kraju otkazali sve

Edmir Škorić

Iako je bilo govora da će se lige u Engleskoj najnormalnije igrati, na kraju je koronavirus pobijedio.

Premier liga, FA, EFL i WSL zajedno su odlučili da se prvenstva na Otoku prekinu do 4. aprila, pod uslovom da se do tada stabilizira situacija.

Izvršni direktor Premier lige Richard Masters rekao je: "Povrh svega, želimo da se Mikel Arteta i Callum Hudson-Odoi brzo oporave, kao i svi svi ostali pogođeni COVID-19. U ovoj situaciji usko sarađujemo s našim klubovima i drugim nogometnim organizacijama i naravno naš prioritet su zdravlje igrača, osoblja i navijača".

Otkazane su do daljnjeg italijanska, španska, francuska i engleska liga, dok će Nijemci odigrati još ovo kolo.

Podsjetimo da je i NFSBiH otkazao sve mečeve do kraja mjeseca, dok je još pod znakom pitanja duel BiH - Sjeverna Irska u baražu. On je planiran za 26. mart, ali sve su prilike da će biti pomjeren.

Top Komentari

Realan_Samo
Prije četiri mjeseca virus je testiran od strane Amerike i Vekike Britanije koja je izašla iz EU upravo zbog ovoga sto se danas dešava, ovo je dokaz na koji su ljudi zaboravili, a prije samo četiri mjeseca je bilo, prvo pogledajte oa onda like il dislike nemojte napamet youtu.be/SeDHMLYDrSs
4 8
sarayson
Igra Super Lig Turske. Svaka cast
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi