Košarkaški savez BiH dobio novog predsjednika

Odlučeno na današnjoj sjednici

Košarkaški savez BiH dobio novog predsjednika

Novi predsjednik Košarkaškog saveza BiH je Aleksandar Fulurija, potvrđeno je na današnjoj vanrednoj sjednici KS BiH.

Današnju sjednicu vodio je član Nadzornog odbora Košarkaškog saveza BiH Branko Petković koji je kazao da u Košarkaškom savezu još uvijek postoje problemi kao i prije, koji se većinom odnose na finansije.

Također, na današnjoj sjednici usvojena je i ostavka generalnog sekretara Haruna Mahmutovića. Određeno je da se u roku od 30 dana imenuje novi generalni sekretar, a ukoliko se to ne dogodi, Upravni odbor zadržava pravo da taj rok produži za dodatnih godinu.

Na sastanku je također rečeno da, zbog teške finansijske situacije, vjerovatno neke mlađe selekcije neće biti u mlogućnosti nastupati ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi